19 juni 2016
12:00

Kinna IF Röd

Referat: Rävlanda AIS Vit - Kinna IF Röd

I dagens andra match mot Rävlandas 06/07:or hamnade vi snabbt i underläge med 3-0. Vi jobbade oss in i matchen och i första halvlek kunde vi konstatera att vi spelade oavgjort under större delen av halvleken. Vi bestämde oss för att fortsätta på den vägen. Och det gjorde vi verkligen genom att passa runt i laget. Det skapades många fina skott som räddades av en enastående målvakt hos Rävlanda!!

Inför tredje halvleken pratade vi om hur väl vi hade spelat. Nu skulle vi lägga in en växel till och fortsätta spela tillsammans. Bollarna rullade in två gånger om och kvitteringen hängde i luften flera gånger om. Vi vann sista perioden, spelade andra oavgjort och förlorade första. Riktigt bra grabbar!

Även vi ledare fick beröm av motståndarnas anhöriga. Något som vi tar med oss. Kul!!

sön 25 sep 2016, 14:00 Kinna IF Röd - Rävlanda AIS Vit